ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Αυτή την Κυριακή… όλοι ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του απέναντι στον Ολυμπιακό και τώρα ο κόσμος της ομάδας πρέπει να ανταμείψει παίκτες και προπονητικό επιτελείο.

Αυτή την Κυριακή… όλοι ΟΑΚΑ!

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Νέα Κηφισιά, στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ ανδρών και μετά τα όσα έκανε στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ, περιμένει θερμή υποδοχή από τον κόσμο, στο πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Είναι χρέος των φιλάθλων να ανηφορίσει προς την Καλογρέζα, να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά και να σταθεί δίπλα τους από την πρώτη αγωνιστική. Το ΟΑΚΑ, αυτή την Κυριακή (19:30) πρέπει να θυμίζει… Ευρωλίγκα! Με μια ατμόσφαιρα, όπως μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέρουν να δημιουργούν!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται τα εισιτήρια της κυριακάτικης (12/10, 19:30) πρεμιέρας του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE με αντίπαλο την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς.

Παράλληλα, ξεκίνησε και η προπώληση των εισιτηρίων και των τεσσάρων εκ των πέντε εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας με τις Τουρόβ (17/10), Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (30/10), Αρμάνι Μιλάνο (6/11) και Μπάγερν (28/11).

Κανονικά συνεχίζεται και η διάθεση των ετήσιων καρτών διαρκείας αλλά και των Mini Euroleague Regular A, πακέτο που αφορά τις πέντε αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου Ευρωλίγκας.

Το ΟΑΚΑ θα πρέπει και φέτος να αποτελέσει το «απόρθητο κάστρο» του Παναθηναϊκού και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη δυναμική παρουσία των φιλάθλων μας στις εξέδρες του κλειστού!

Οι τιμές των Mini Euroleague Regular A είναι οι εξής:

35€ στο τμήμα 134

50€ στο τμήμα 118β

70€ στα τμήματα 110 και 122

100€ στο τμήμα 105

180€ στο τμήμα 125

220€ στο τμήμα 126β (Bronze)

320€ στο τμήμα 126 (Silver)

400€ στα Courtside Seats

600€ στις Platinum Seats

Η διάθεσή τόσο των εισιτηρίων όσο και των καρτών γίνεται καθημερινά από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 10π.μ.-6μ.μ.

Σάββατο: 11π.μ.-5μ.μ.

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010.

10 Οκτωβρίου 2014

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ