ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στον αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Κάποιοι κακόβουλοι μάλλον δεν ήθελαν να διεξαχθεί το παιχνίδι σήμερα και αποφάσισαν να βανδαλίσουν το γήπεδο του Ελληνικού. Και σαν να μην έφτανε αυτό έκαναν το ίδιο και στο βοηθητικό, όπου προπονούνται και αγωνίζονται τα παιδικά και εφηβικά τμήματα.

Το βράδυ της Παρασκευής κάποιος ή κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο και αποφάσισαν να το «ποτίσουν». Έβαλαν ένα λάστιχο κάτω από το κάλυμμα του pitching mound και κάτω από το κάλυμμα του home plate. Δηλαδή στα σημεία όπου πετάει ο ρίπτης και χτυπάει ο ροπαλοφόρος. Εκτός από αυτό έφεραν και τα ποτιστικά που βρίσκονταν στο έξω μέρος του γηπέδου, όπου υπάρχει γρασίδι, στις 3 βάσεις του εσωτερικού μέρους. Με το νερό να τρέχει ασταμάτητα όλο το βράδυ τα σημεία εκείνα πλημμύρισαν. Και όλα αυτά για να μην γίνει σήμερα το παιχνίδι ΠΑΟ-Άρης.

Με τις ασταμάτητες προσπάθειες των ανθρώπων που βρέθηκαν στο γήπεδο από νωρίς το πρωί, τα νερά αποστραγγίχτηκαν και προστέθηκε επιπλέον χώμα όπου χρειαζόταν και το παιχνίδι με μια μικρή καθυστέρηση διεξήχθη κανονικά.

Δείτε τις εικόνες

baseball 1
baseball 2
baseball 3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ