ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δένει» Καρέλη

Νέο συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές και ρήτρα αποδέσμευσης σκέφτονται να προτείνουν οι «πράσινοι» στον Νίκο Καρέλη.

«Δένει» Καρέλη

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει μια διαδικασία αναπροσαρμογή συμβολαίων σε παίκτες της ομάδας οι οποίοι έχουν χαμηλό μισθό, δυσανάλογο με την προσφορά τους στην ομάδα.

Πλην του Μπεργκ με τον οποίο οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει επαφές ήδη και ο Νίκος Καρέλης θα κληθεί για αναπροσαρμογή συμβολαίου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επαφή που έχει ήδη γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον παίκτη να βλέπει θετικά αυτή την εξέλιξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.