ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να συνεχίσουμε έτσι…»

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου από την απόδοση των παικτών του στο φιλικό του Σαββάτου με την Μπασάκσεχιρ, ζητώντας τους να συνεχίσουν έτσι, καθώς τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το «τριφύλλι».

«Να συνεχίσουμε έτσι…»

Ο Παναθηναϊκός αρχής γενομένης από την Κυριακή όπου αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο (16:00), έχει μπροστά του να διαβεί ένα… βουνό, καθώς τα ματς είναι πολλά και δύσκολα. Αϊντχόφεν (δις), Ολυμπιακός, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ είναι τα επόμενα ματς του «τριφυλλιού» και όπως αντιλαμβάνεται κανείς είναι το πιο κρίσιμο διάστημα της σεζόν, για την ομάδα του Αναστασίου.

Ο «Ολλανδός» μίλησε στους παίκτες του στην χθεσινή προπόνηση, εφιστώντας τους την προσοχή για τη συνέχεια.

«Θέλω να σταθώ στην απόδοση και την εικόνα μας στο φιλικό του Σαββάτου, όπου έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Μπορώ να πω ότι σε μεγάλο βαθμό κάναμε αυτά που έχουμε δουλέψει στις τελευταίες προπονήσεις και είχαμε συνολικά πολύ καλύτερη εικόνα συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι έλειπαν αρκετοί παίκτες μας», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του και συνέχισε: «Θέλω να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση γιατί μετά τη διακοπή μας περιμένει πολύ βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχείς σημαντικούς αγώνες για τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με ευχαρίστησε ιδιαίτερα ότι όλοι δείξατε το πρόσωπο που θέλω. Και όλοι είχατε στη διάθεση στον αγώνα και προσπαθήσατε πολύ στο φιλικό. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, διότι όπως σας έχω ξαναπεί όλοι θα παίξουν, όλοι θα χρειαστούν κι όλοι πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι…», ήταν τα λόγια του Αναστασίου προς τους παίκτες του στην χθεσινή προπόνηση των «πρασίνων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.