ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα ξαναλένε…

«Καμία απόφαση εν θερμώ», το μήνυμα Σαρρή – Ρανιέρι, κατά τη συνάντηση που είχαν, μετά την ήττα από τη Β. Ιρλανδία.

Τα ξαναλένε…

Οι δυο άνδρες τα είπαν για περισσότερο από δυο ώρες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα. Ο προβληματισμός, φυσικά, είναι μεγάλος, αλλά τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, όσο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλουν να δουν την κατάσταση με ηρεμία και όχι πρόχειρα.

Από την ΕΠΟ επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να ληφθεί καμία απόφαση εν θερμώ, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι δύο άνδρες στη σημερινή τους συνάντηση.

Ο Ρανιέρι θα αναχωρήσει για την πατρίδα του και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός θα δώσει το «παρών» στις κερκίδες του Καραϊσκάκη και στο πλαίσιο αυτό, θα έχει άλλη μια συνάντηση με τον κ. Σαρρή για την Εθνική.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πριν τη συνάντηση, ο Ρανιέρι συναντήθηκε και με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος νωρίτερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαρρή.

Πηγή: rebuke.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.