ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόβλημα με «Σίφο»

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο Κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο (19/10, 16:00), λόγω ενοχλήσεων στο πόδι που νιώθει ο Κροάτης.

Πρόβλημα με «Σίφο»

Ο αμυντικός των «πρασίνων» παρότι δεν αγωνίστηκε καθόλου στα ματς της Εθνικής Κροατίας με Βουλγαρία και Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο επέστρεψε με ενοχλήσεις στο πόδι του, γι’ αυτό το λόγο έκανε και αποθεραπεία τις τελευταίες δύο ημέρες στο Κορωπί.

Την Πέμπτη θα κριθεί το αν ο «Σίφο» θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με τους Κρητικούς, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου ενδεχομένως να θελήσει να προφυλάξει τον 29χρονο άσο, καθώς ακολουθούν τα ματς σε Αϊντχόφεν και «Καραϊσκάκης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.