ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σχήμα με πολλούς επιθετικούς

Είδαμε και στον αγώνα της εθνικής ότι 11άδα με πολλούς φορ δεν σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις ένα ματς «επιθετικά»! Μάλλον αφελής είσαι!

Σχήμα με πολλούς επιθετικούς

Είδαμε και στο παιχνίδι της εθνικής ότι το φόρτωμα της 11άδας με στράικερ δεν αποτελεί πανάκεια ούτε είναι δείγμα πως αντιμετωπίζεις τους αγώνες… επιθετικά!

Η «γαλανόλευκη» με Κλάους, Σαμαρά, Μήτρογλου, Καρέλη στο τερέν δεν δημιούργησε «καθαρή» φάση κι οι ρωμαλέοι Βρετανοί πήραν αυτό που ήθελαν αφού στις κόντρα επιθέσεις αρκούσε μια βαθιά μπαλιά (ο άξονας της Ελλάδας ήταν άδειος) για να βγει παίκτης τους τετ-α-τετ.

Το αναφέρουμε επειδή στο ξεκίνημα της σεζόν είδαμε σε πολλά ματς του Παναθηναϊκού σχήμα με δύο σέντερ-φορ. Με εξαίρεση τον αγώνα με τη Μίντιλαντ όπου Καρέλης – Μπεργκ ήταν σούπερ, τα δίδυμα Μπεργκ – Πέτριτς, Πέτριτς – Καρέλη… κουτουλούσαν.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι όλοι οι παίκτες «Φιγκερόα» στο κάτω-κάτω, με τον Αργεντινό πέρσι να είναι περισσότερο κινητικός και «killer» απ’ τον Κροάτη, με αποτέλεσμα ο σχηματισμός με τους δύο κυνηγούς να «περπατάει».

Δημήτρης Στρατής 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.