ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε οικογενειακό κλίμα το δείπνο

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το δείπνο της ποδοσφαιρικής ομάδας σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Σε οικογενειακό κλίμα το δείπνο

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το δείπνο που παρέθεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε εστιατόριο των Βορείων προαστίων. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος είναι εκεί από νωρίς και υποδέχτηκε τους παίκτες χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Από πλευράς παικτών πρώτοι αφίχθησαν οι Μπεργκ και Σπυρόπουλος με τον Νάνο να φτάνει λίγο αργότερα. Τελευταίοι έφτασαν ο αρχηγός Κάρλος Ζέκα αλλά και οι Σίλντεντφελντ, Μπαϊράμι και Πράνιτς.

Το παρών έδωσε και ολόκληρο το τεχνικό τιμ της ομάδας αλλά και ο Νίκος Νταμπίζας με τον Τάκη Φύσσα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από πλευράς παικτών δηλώσεις έκανε ο Χρήστος Μπούρμπος . Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού επεσήμανε ότι είναι σημαντικές τέτοιου είδους εκδηλώσεις για το κλίμα της ομάδας.

«Είναι σημαντικές αυτές οι εκδηλώσεις βοηθάνε στο καλό κλίμα της ομάδας… Θα γίνουν και άλλα τραπέζια μέσα στην χρονιά» σχολίασε αρχικά.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τον ΟΦΗ για να ανέβουμε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Αϊντχόφεν και ολυμπιακό και είναι σημαντικό να πάμε με νικηφόρα αποτελέσματα».

Ενώ για το γεγονός ότι τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του επεσήμανε: «Τώρα ανήκω στον Παναθηναϊκό και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου».

παο 1
παο 2
παο 3
παο 4
παο 5

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.