ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλέπει ενδεκάδα ο Ρισβάνης

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ανοίγουν τον δρόμο για να αγωνιστεί ο Σπύρος Ρισβάνης στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή.

Βλέπει ενδεκάδα ο Ρισβάνης

Χωρίς πολλές λύσεις έχει μείνει ο Παναθηναϊκός για το κέντρο άμυνας ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

Αρχικά ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν κατάφερε να προπονηθεί χθες και το ίδιο συνέβη και με τον Γιώργο Κουτρομπή που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.

Η κατάσταση του Έλληνα αμυντικού θα εκτιμηθεί ξανά σήμερα και θα αποφασιστεί αν μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Κρητικούς. Συν τοις άλλοις εκτός είναι και ο Μέντες που έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορέας στο κέντρο άμυνας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως όλα δείχνουν, ο Σπύρος Ρισβάνης είναι βασικός υποψήφιος για να παίξει στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο κέντρο άμυνας. Ο Ο 20χρονος αμυντικός έχει δύο συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια φέτος. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ στις 24 Αυγούστου.

Τότε, είχε παίξει μόλις τέσσερα λεπτά, ενώ λίγες ημέρες μετά (28/08) είχε αγωνιστεί κόντρα στην Μίντιλαντ στην Δανία, όπου οι πράσινοι επικράτησαν 2-1 για τα play-off του Europa League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.