ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις προπονήσεις για «Σίφο», Κουτρουμπή, Μπαϊράμι

Με τους Γκόρντον Σίλντενφελντ, Γιώργο Κουτρουμπή και Εμίρ Μπαϊράμι να επιστρέφουν στις προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για «Σίφο», Κουτρουμπή, Μπαϊράμι

Όπως αποδείχτηκε οι Γκόρντον Σίλντενφελντ, Γιώργος Κουτρουμπής και Εμίρ Μπαϊράμι δεν είχαν τίποτα το σοβαρό. Οι τρεις ποδοσφαιριστές απείχαν από τις χθεσινές προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων.

Όμως σήμερα συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα ανακουφίζοντας τον Γιάννη Αναστασίου. Από εκεί και πέρα ο Νταβίντ Μέντες συνέχισε την θεραπεία του.

Στα του προγράμματος μετά το αρχικό ζέσταμα οι παίκτες δούλεψαν στη συνέχεια στις πάσες και την κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες, παίζοντας πέντε εναντίον πέντε.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειώσουμε ότι στο πρόγραμμα συμμετείχε και πάλι ο Μάρκους Μπεργκ απέχοντας από τα παιχνίδια. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 5 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.