ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χρωστάνε μεν αλλά μεταγραφές κάνουν

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα είχε βάλει πρόσφατα με τις ομάδες που παρότι χρωστάνε σε τρίτους εντούτοις κάνουν κανονικά μεταγραφές. Ο ΟΦΗ είναι από τους ...πρώτους διδάξαντες.

Χρωστάνε μεν αλλά μεταγραφές κάνουν

Ο Γιάννης Αλαφούζος ωρυόταν πρόσφατα σε συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας για το πως γίνεται να αδειοδοτούνται ομάδες σαν τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο (αμφότεροι διατηρούν άριστες σχέσεις με τον «αιώνιο»), ενώ τα χρέη τους προς τρίτους είναι σχεδόν …ισόποσα του Παναθηναϊκού που εδώ και δύο χρόνια (όσο κι αν δεν μας αρέσει η πολιτική ΔΝΤ) προσέχει τους ισολογισμούς του, φροντίζοντας να μην ξοδεύει περισσότερα απ΄ όσα κερδίζει.

Οι Κρητικοί παρουσιάζονται άριστοι στην εκμετάλλευση νομικών «παραθύρων», πρόσφατα η ΠΑΕ ζήτησε την υπαγωγή της στον πτωχευτικό κώδικα (άρθρο 99), και παρότι οφείλει κοντά 7.000.000 ευρώ σε μάνατζερ, πρώην παίκτες και προπονητές έκανε το καλοκαίρι δέκα (!) μεταγραφές με τελευταίες αφίξεις τον Ισπανό χαφ Απόνιο και τον Γεωργιανό μέσο, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.