ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Η καλή άμυνα, μας έδωσε τη νίκη»

Η καλή άμυνα που έπαιξε στο τέταρτο δεκάλεπτο, ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στο «τριφύλλι», σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Η καλή άμυνα, μας έδωσε τη νίκη»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, παράλληλα μίλησε για την απόδοση του Σλότερ, ενώ αναφέρθηκε και στην Τουρόβ, λέγοντας πως ήταν μια δύσκολη αντίπαλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά. Είναι μία ομάδα που παίζει ακόμα και με πέντε σουτέρ στο παρκέ. Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, αλλά σε εκείνο το σημείο άρχισαν να τρέχουν εκείνοι και σταματήσαμε εμείς κι αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα. Αλλά με 2-3 καλές άμυνες στην τελευταία περίοδο καταφέραμε να νικήσουμε τον αγώνα».

Για τα κενά διαστήματα στην άμυνα:

«Είναι πολύ νωρίς για εμάς για να είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε πραγματικά να είμαστε. Ελπίζουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα φτάσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο». Για το τι περίμενε από τον Διαμαντίδη:

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 42.453 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Περιμέναμε να κερδίσουμε τον αγώνα, έχει εμπειρία και έχει τις λύσεις για να παίξει στο τέλος. Όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα».

Για τον Σλότερ:

«Είναι ένας παίκτης που παίζει στις θέσεις «1» και «2». Είναι καλύτερα για εκείνον και για εμάς όταν παίζει ως σούτινγκ γκαρντ. Όταν παίζει ως πόιντ γκαρντ χάνει ενέργεια. Κι έτσι χάνει την ποιότητα που έχει να σουτάρει και να παίζει ένας εναντίον ενός. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί παίζει σε αυτές τις θέσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.