ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρεμιέρα για τα φίνα κορίτσια

Οι πράσινες αμαζόνες του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν σήμερα , στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 8 μ.μ τον Πανναξιακό στην Κυψέλη.

Πρεμιέρα για τα φίνα κορίτσια

Χωρίς προβλήματα θα ξεκινήσει τη σεζόν η ομάδα βόλεϊ των γυναικών του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανναξιακό.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» ετοιμάζεται για το πρώτο… πάρτι της χρονιάς στο κλειστό του Πανελληνίου και περιμένει μια Πρεμιέρα με ωραίο θέαμα κόντρα στον Πανναξιακό (Μαρκάτης-Μιχαήλογλου, Τσιντομηνάς).

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης, μιλώντας στην εφημερίδα «Η Πράσινη» εξήγησε: «Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε έχει ανέβει πολύ η ποιότητα μας και θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Ξεκινάμε φέτος με ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και πιστεύω ότι και φέτος τα παιχνίδια με τον Πανναξιακό θα είναι συναρπαστικά όπως ήταν και πέρσι. Από εκεί και πέρα οι Πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες και γεμάτες άγχος. Εμείς για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας». Και κατέληξε λέγοντας: «Θέλουμε να έρθουν οι οπαδοί μας για να μας βοηθήσουν ώστε να ξεκινήσουμε το… δεξί το πρωτάθλημα»!

Παναθηναϊκός: Νέα αποχώρηση από την ομάδα βόλεϊ γυναικών
Παναθηναϊκός: Νέα αποχώρηση από την ομάδα βόλεϊ γυναικών 11.834 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.