ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρεις φορές διψήφιος

Ο πιο σταθερός παίκτης του «Εξάστερου» στο νέο του ξεκίνημα είναι ο Βλαδίμημος Γιάνκοβιτς, μακράν του δεύτερου.

Τρεις φορές διψήφιος

Τρία παιχνίδια φέτος, ισάριθμες φορές «διπλός» σε πόντους ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ((11 με ΟΣΦΠ, 10 με Κηφισιά, 10  χθες) που κερδίζει τις εντυπώσεις μαζί με τον έτερο «διόσκουρο» από τις κοινές μέρες στην Πλατεία, Νίκο Παππά.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι οι κουβέντες στα social media για ενίσχυση στη θέση «3» όλο και λιγοστεύουν. Πρόθεση της διοίκησης εξαρχής ήταν ν’ αναβαπτιστεί ο ρόλος του Βλαδίμηρου αλλά και να δοθεί ζωτικός χώρος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που θεωρείται ταλεντάρα.

Βεβαίως ο γιος του άτυχου Μπόμπαν περισσότερο διακρίνεται προς το παρόν σε θέση «4», όμως είναι κι αυτό μια ένδειξη ότι η ομάδα δεν θα χάσει αν τον εμπιστευτεί. Ο χειρισμός που έχει με τη μπάλα είναι άψογος (γι αυτό άλλωστε σε κάμποσα παιχνίδια Πεδουλάκης, Αλβέρτης, Ιβάνοβιτς τον άφησαν να κάνει κουμάντο από θέση οργανωτή), η ταχύτητά του εξαιρετική, η «πλαστικότητά» που διαθέτει το κάτι άλλο, με την Τούροβ μετρήσαμε τρία γκολ-φάουλ! Ασυγκράτητος.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.