ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άλλος ένας «μπόμπερ»

Ο... Γιάνναρος ο Μπλουμς συνεχίζει την παράδοση των πράσινων παικταράδων που επιζητούσαν διαρκώς την εκτέλεση σε μακρινή απόσταση από το καλάθι.

Άλλος ένας «μπόμπερ»

Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά προσωπικά το στυλ εκτέλεσης του… Γιάνναρου του Μπλουμς μας «φτιάχνει» τρελά.

Ο μηχανισμός απεγκλώβισης και το άμεσο «μπουμπουνητό» (με την μπάλα να φεύγει πολύ ψηλοκρεμαστά και συνήθως να κουνά διχτάκι) χαρακτηρίζουν τον Λετονό που δύσκολα θα μας κουνήσει μαντήλι ακόμα κι όταν επανέλθει στη δράση ο Ντε Μάρκους Νέλσον.

Ο 32χρονος βγάζει το ψωμί του χρόνια τώρα εκτελώντας απ’ τα εφτά μέτρα, συνεχίζοντας την παράδοση του Παναθηναϊκού σε αθλητές τέτοιου τύπου. Μεγαλύτερο παράδειγμα από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη δεν υπάρχει αλλά η λίστα συμπληρώνεται και από Αιβααρ Κούουσμα, Οντέτ Κάτας, Ιμπράημ Κουτλουαϊ, Σάσα Βούγιανιτς, Τζέισον Καπόνο που ζούσαν για να σουτάρουν από μακριά.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.