Ποδόσφαιρο

Χωρίς Ρισβάνη και Μπαϊράμι για τη νίκη

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την ΟΦΗ (19/10/2014 - 16:00 Novasports 2, Panathinaikos24) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ολοκλήρωσαν οι πράσινοι με τον Γιάννη Αναστασίου ν’ αφήνει εκτός αποστολής τους Ρισβάνη, Μπαϊράμι αλλά και τους ανέτοιμους Μέντες και Μπεργκ.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως οικογενειακό δίτερμα και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Μέντες συνέχισε τη θεραπεία του, ο Μπαϊράμι προπονήθηκε ξανά ατομικά ενώ ο Μπεργκ συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας απέχοντας από τα παιχνίδια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης, για την έβδομη αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Exit mobile version