ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είδες τους Νέους η «τριανδρία»

Στον αγώνα των Νέων με τον ΟΦΗ βρέθηκαν ο Γιάννης Αναστασίου, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Νίκος Νταμπίζας.

Είδες τους Νέους η «τριανδρία»

Στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα Νέων του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ, βρέθηκε το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Μαζί τους ήταν ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Νίκος Νταμπίζας.

Οι Αναστασίου, Ρούτερ και Φος πήγαν στο Κορωπί δυο ώρες νωρίτερα από την προπόνηση της πρώτης ομάδας και είδαν την αναμέτρηση καθώς συνηθίζουν άλλωστε να τσεκάρουν όποτε μπορούν την αγωνιστική εικόνα των πράσινων.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, των Ελπίδων και των Νέων Κώστας Τσάνας. Ο εκλέκτορας των Εθνικών ομάδων είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους μικρούς των «πρασίνων».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μην ξεχνάμε ότι πολλοί παίκτες του Παναθηναϊκού είναι διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.