ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πίεση ψηλά… και γρήγορο γκολ

Τον δικό του… Γολγοθά ξεκινάει από σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον ΟΦΗ (16:00, NS2, panathinaikos24.gr), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, μια εβδομάδα πριν από το «αιώνιο» ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

 Πίεση ψηλά… και γρήγορο γκολ

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει ότι ο αντίπαλος της ομάδας του παίζει κλειστά, σχεδόν πίσω από τη σέντρα και για αυτό θα θελήσει να δώσει έναν επιθετικό τόνο στην ενδεκάδα του, ούτως ώστε να μπορέσει να «ξεκλειδώσει» γρήγορα την άμυνα των Κρητικών.

Ένα γρήγορο γκολ θα είναι ότι καλύτερο για τους «πράσινους» οι οποίοι γνωρίζουν ότι ο ΟΦΗ μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πάντα είναι μια ομάδα επικίνδυνη, αλλά κυρίως δυσκολοκατάβλητη ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται.

Στιλ… και 4-3-1-2

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-1-2, με τον Στιλ να παίρνει φανέλα βασικού κάτω από τα γκολποστ, στην άμυνα οι Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ (αμφότεροι οι κεντρικοί αμυντικοί προπονήθηκαν χθες κανονικά), στην μεσαία γραμμή οι Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς και Ατζαγκούν, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Καρέλη και Κλωναρίδη.

Η υπόλοιπη αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Αναγνωστόπουλο, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σπυρόπουλο, Δώνη, Ντίνα, Μπούι και Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι Μπεργκ, Μέντες, Μπαϊράμι και Ρισβάνης.

7 ματς σε 20 μέρες

Το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ είναι το πρώτο από τα 7 που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός σε διάστημα 20 ημερών. Το πρόγραμμα είναι βεβαρημένο, ωστόσο οι «πράσινοι» θέλουν να μείνουν εντός στόχων και γι’ αυτό οι τρεις βαθμοί σήμερα είναι αναγκαίοι.

Με νίκη σήμερα το «τριφύλλι» θα πάει στο Φάληρο την επόμενη Κυριακή ισοβαθμώντας με τον Ολυμπιακό, ενώ την Πέμπτη θα έχει προηγηθεί ο αγώνας με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία για το Europa League.

Εν συνεχεία οι «πράσινοι» θα πάνε στο Αγρίνιο για το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ενώ μετά ακολουθούν Ατρόμητος (εντός), Αϊντχόφεν (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός)

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.