ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να κάνουμε καλό παιχνίδι»

Τον σεβασμό του προς τον Κολοσσό Ρόδου εξέφρασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Να κάνουμε καλό παιχνίδι»

Ο μαυροβούνιος τεχνικός των «πρασίνων» εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση του ότι η ομάδα του θα κάνει ένα καλό παιχνίδι, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάνοβιτς:

«Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μας επιφυλάσσει τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα. Παίζουμε στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, μια ομάδα που έχει ποιότητα και διαθέτει ικανότητες τόσο ατομικά όσο και σαν σύνολο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε  έτοιμοι ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο κι’ επιθετικά».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 41.814 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.