ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται …«Γολγοθάς»

Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε για τον Παναθηναϊκό αφού οι «πράσινοι» έχουν δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόφεν για το Europa League.

Έρχεται …«Γολγοθάς»

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αποτελεί παρελθόν και άπαντες στον Παναθηναϊκό πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να βελτιωθούν άμεσα. Δεν το επιτάσσει μόνο η ιστορία και φανέλα του συλλόγου αλλά και το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί και θα κρίνει πάρα πολλά όσον αφορά τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν μπροστά τους μια εξάδα αγώνων-«φωτιά» σε Ελλάδα και Ευρώπη που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Την προσεχή Πέμπτη οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην Ολλανδία την ιδιαιτέρως φορμαρισμένη Αϊντχόφεν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ακολουθεί την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», ενώ την Πέμπτη (30/10) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Παναιτωλικό για το κύπελλο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην συνέχεια υπάρχουν οι αγώνες με Ατρόμητο (2/11) και Αϊντχόφεν (6/11) στη Λεωφόρο και τέλος το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (9/11).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.