ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προσπάθεια ανασύνταξης από Αναστασίου

Με ομιλία του προς τους παίκτες ο Γιάννης Αναστασίου, προσπάθησε να τους τονώσει την ψυχολογία, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ ενόψει και των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Προσπάθεια ανασύνταξης από Αναστασίου

Ο,τι περνάει από το χέρι του κάνει ο Γιάννης Αναστασίου, προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι διέρχεται περίοδο αγωνιστικής κρίσης με τον Έλληνα τεχνικό να αναζητεί λύση.

Ο 41χρονος προπονητής μάζεψε τους παίκτες το πρωί της Δευτέρας στα αποδυτήρια στο Κορωπί, και στην αίθουσα προβολής βίντεο για πάνω από μία ώρα και όλοι μαζί προσπάθησαν να βάλουν κάτω την κακή εικόνα της ομάδας, να βρουν τι φταίει και να αλλάξουν προς το καλύτερο την ψυχολογία.

Σύμφωνα με όσους ζουν από μέσα το σύλλογο, εκεί εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου υπογράμμισε μεταξύ άλλων σε ομιλία του προς τους παίκτες: «Στα δύσκολα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να φανούμε ομάδα, όπως το κάναμε και πέρσι σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Σίγουρα θα υπάρξει αμφισβήτηση. Ήδη υπάρχει μάλιστα. Εμείς έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και περιμένω χωρίς πολλά λόγια να το βγάλουμε ξανά στο γήπεδο και να κάνουμε το restart. Έχουμε βιώσει ξανά τέτοιες καταστάσεις και βγήκαμε νικητές»,

Οι παίκτες, από την πλευρά τους έδειξαν να είναι πολύ προβληματισμένοι με την κατάσταση και να έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος. Το βασικό ζήτημα που έχει διαπιστωθεί είναι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αποφασιστικότητας και αποτελεσματικότητας.

Μάλιστα, ο Αναστασίου έδειξε στιγμιότυπα από διάφορα φετινά παιχνίδια με συγκεκριμένες φάσεις που δείχνουν πως οι λεπτομέρειες κρίνουν τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Ο«Ολλανδός» είχε και πολλά τετ-α-τετ με τους παίκτες του, προσπαθώντας να τους τονώσει το ηθικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.