ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστροφή στον τόπο του… θριάμβου

Στην πόλη που πανηγύρισε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο ως αρχηγός της Γιουγκοπλάστικα βρίσκεται ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον Παναθηναϊκό και ο λογαριασμός της ΚΑΕ στο facebook φρόντισε να το …θυμίσει.

Επιστροφή στον τόπο του… θριάμβου

Στο Μόναχο βρίσκεται από χθες η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που σήμερα αντιμετωπίζει την Μπάγερν για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Η γερμανική πόλη έχει ξεχωριστή σημασία για τον προπονητή των νταμπλούχων αφού εκεί σήκωσε ως αρχηγός της Γιουγκοπλάστικα το κύπελλο Πρωταθλητριών πριν από 25 χρόνια.

Το γεγονός φρόντισε να υπενθυμίσει με σχετική ανάρτηση η επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο facebook.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Στο Μόναχο, όπου βρίσκεται από χθες ως προπονητής του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Μπάγερν σε λίγες ώρες, σήκωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο ως αρχηγός της Γιουγκοπλάστικα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς!

Μετά από 25 χρόνια επιστρέφει στον τόπο του θριάμβου! Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των παικτών της Γιουγκοπλάστικα όπου φαίνεται ο 31χρονος τότε «captain» των Δαλματών, Ιβάνοβιτς, να σηκώνει το τρόπαιο μέσα σε χαμό»!

Για να δείτε το σχετικό βίντεο κάντε κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.