ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Συγχαρητήρια για τη διαιτησία…»

Καυστικός ήταν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Τάσος Λαγός.

Λαγός: «Συγχαρητήρια για τη διαιτησία...»

Μιλώντας μετά το ματς ο Τάσος Λαγός αναφέρθηκε στη διαιτησία, τονίζοντας πως «κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν να πάρουμε αποτέλεσμα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε σωστά. Ο Ολυμπιακός μόνο με στημένα μπορούσε να μας απειλήσει και κέρδισε πάρα πολλά στημένα σήμερα. Μετά το γκολ προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί. Είχαμε μια στιγμή με τον Ατζαγκούν και μία ακόμα με τον Πέτριτς στο τέλος που έπρεπε να συνεχιστεί. Συγχαρητήρια για τη διαιτησία. Ήταν 50-50 σήμερα και συγχαρητήρια σε όλους. Δεν έλειπε κάτι από τον Παναθηναϊκό, αλλά κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν να πάρουμε αποτέλεσμα. Έχουμε δύσκολη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.