ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τώρα Παναιτωλικός, αναμονή για Σίλντενφελντ

Στην αναμονή για την κατάσταση του Γκόρντον Σίλντενφελντ βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι για κάταγμα στα δάκτυλα του δεξιού του ποδιού. Προετοιμάζονται για κύπελλο οι «πράσινοι».

Τώρα Παναιτωλικός, αναμονή για Σίλντενφελντ

Ο Κροάτης άσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε από το χθεσινό ματς, καθώς χτύπησε στα δάκτυλα του δεξιού του ποδιού και θα υποβληθεί σήμερα σε ακτινογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για κάταγμα, ο «Σίφο» θα λείψει για αρκετό καιρό.

Το μυαλό στον Παναιτωλικό

Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός (19:30) αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο για το κύπελλο, με τον Γιάννη Αναστασίου να ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας, δεδομένου ότι έχει ήδη ένα «τρίποντο» στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου (στο Βόλο με Ολυμπιακό 0-1).

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού είναι βεβαρημένο, καθώς μετά τον Παναιτωλικό, ακολουθεί ο Ατρόμητος για την Σούπερ Λιγκ, η PSV για το Europa League και εν συνεχεία ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οργή για Καλογερόπουλο

Το ντέρμπι αποτελεί παρελθόν, ωστόσο η οργή ξεχειλίζει από το στρατόπεδο των «πρασίνων» και εκφράστηκε πολλάκις και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο αλλά και από προπονητή και παίκτες.

Το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό για τον Αναστασίου και υπάρχει πιθανότητα να τιμωρηθεί καθώς φέρεται να έβρισε τον 4ο της αναμέτρησης (Σπάθα), αλλά και για παίκτες της ομάδας για δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του αγώνα.

Όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας υπάρχει μια σχετική ικανοποίηση για το γεγονός ότι οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και βελτιωμένοι σε σχέση με την εικόνα που είχαν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα αλλά υπάρχει και μια πικρία, καθώς ο Παναθηναϊκός φοβήθηκε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε το ματς, δείχνοντας στα τελευταία λεπτά ότι αν πίεζε λίγο περισσότερο καιν προσπαθούσε να επιτεθεί με μεγαλύτερη τόλμη θα μπορούσε να έχει καταφέρει κάτι καλύτερο στο ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.