ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την πρόκριση από απόψε

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (19:30, ΟΤΕ sport1, panathinaikos24.gr) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Επιστρέφει ο Μπεργκ, ο οποίος μπορεί και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Την πρόκριση από απόψε

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μέσω του κυπέλλου, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση, απέναντι στον Παναιτωλικό ο οποίος παίζει με την πλάτη στον τοίχο και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να αλλάξει άρδην την εικόνα της ενδεκάδας, καθώς εκτός του Σίλντενφελντ ο οποίος είναι τραυματίας, θα απουσιάσουν και άλλοι βασικοί ποδοσφαιριστές για να πάρουν ανάσες, καθώς ακολουθεί την Κυριακή ο Ατρόμητος, για το πρωτάθλημα.

Το «τριφύλλι» ακόμα και με ήττα σήμερα, έχει την ευκαιρία να περάσει στη φάση των «16», αφού μετά θα χρειάζεται μία ισοπαλία στα Χανιά με τον ΑΟΧ, ωστόσο το ζητούμενο είναι η νίκη που ισοδυναμεί με πρωτιά στον όμιλο ούτως ώστε να αποφύγει την κλήρωση για την επόμενη φάση με ομάδα που έχει τερματίσει πρώτη σε κάποιον από τους επτά ομίλους.

Ανάσες σε βασικούς

Ο Γιάννης Αναστασίου πέραν του «Σίφο» αλλά και του Ντίνα οι οποίοι είναι τραυματίες, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ζέκα, Πράνιτς, Κουτρουμπή, ενώ θα αφήσει στον πάγκο τους Νάνο, Ατζαγκούν και Καρέλη θέλοντας να τους ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

4-4-2 και επιστροφή Κοτσόλη

Η πιθανότερη ενδεκάδα στο σημερινό ματς θα αποτελείται από τους Κοτσόλη, Μπούρμπο, Χουχούμη, Μέντες και Ρισβάνη στην άμυνα, ο Λαγός με τους Μπούι, Δώνη και Μπαϊράμι στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Κλωναρίδης και Πέτριτς.

Στην αποστολή μετά από καιρό θα βρεθεί και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ούτως ώστε να βρει σιγά-σιγά ρυθμό, ενόψει Ατρομήτου, Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ