ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Το «ευχαριστώ» στον κόσμο της Κρήτης

Την Θύρα 13 Κρήτης ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Το «ευχαριστώ» στον κόσμο της Κρήτης

Την Θύρα 13 Κρήτης θέλησε να ευχαριστήσει με ανακοίνωσή της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού για την στήριξή της κατά την παραμονή της ομάδας στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο ευχαριστεί θερμά τη Θύρα 13 Κρήτης για την αγάπη και τη στήριξή της σε όλη την «πράσινη» αποστολή, που βρέθηκε το διήμερο στο Ρέθυμνο για την αναμέτρηση με τον ΟΠΕΡ.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μανώλη Κλάδο, τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Θράκα» που ανέλαβε τη σίτιση της ομάδας και στη Θ.13 Κρήτης για την κάλυψη μέρους του κόστους μετάβασης της αποστολής στο Ρέθυμνο, αλλά κυρίως για τη συγκλονιστική της παρουσία στο γήπεδο»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.