ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Tα ποσοστά μας ήταν απίστευτα»

Ικανοποιημένος και χαρούμενος ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη που σημείωσαν.

Ιβάνοβιτς: «Tα ποσοστά μας ήταν απίστευτα»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός επεσήμανε την καταλυτική παρουσία του κόσμου, που τους έδωσε αυτοπεποίθηση, ενώ μίλησε και για την εξαιρετική παρουσία και απόδοση του Έι Τζέι Σλότερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Μου άρεσε πάρα πολύ το κοινό που βοήθησε πάρα πολύ τους παίκτες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και τα ποσοστά μας ήταν απίστευτα. Εξαιρετικά και σπάνια να τα έχει μία ομάδα».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 33.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Σλότερ : 

«Όλοι έχουν βοηθήσει όχι μόνο ο Σλότερ. Είναι πολύ καλός παίκτης με πολύ καλό σουτ. Είναι καλός στο πικ εν ρολ. Σήμερα έπαιξε βασικά ως σούτινγκ γκαρντ και αυτό τον βοήθησε πάρα πολύ, αν και μπορεί να παίξει και στο ‘’1’’».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολη τη νίκη με την καλή του απόδοση, αν ήταν κακή η Φενέρ ή αν ήταν συνδυασμός και των δύο αυτό το αποτέλεσμα: 

«Πιστεύω ότι κάναμε τη δουλειά μας σωστά και αυτό είναι το μοναδικό που μ’ ενδιαφέρει».

Για το πού πηγάζει αυτή η αυτοπεποίθηση που έχει η ομάδα και φάνηκε, αλλά και για το γεγονός ότι ο κόσμος τον αποθέωσε φωνάζοντας το όνομά του: 

«Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, το εξαιρετικό κοινό βοήθησε πολύ τους παίκτες, αλλά και η ευστοχία του Σλότερ, έδωσε αυτοπεποίθηση σε αυτόν, αλλά και στην ομάδα συνολικά. Εγώ άκουσα μόνο το όνομα του Ομπράντοβιτς που το αξίζει γιατί ένας ζωντανός μύθος για την ομάδα. Οφείλονται πολλά σε αυτόν και δικαιολογημένα αποθεώθηκε».

Για το αν περίμενε ο ίδιος να παίζει τόσο καλά ο Παναθηναϊκός, τόσο νωρίς στη σεζόν:

«Ποτέ δεν κοιτάω τα προβλήματα. Οι παίκτες πρέπει να αγωνίζονται καλά. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός συνηθισμένος στις επιτυχίες. Δεν έχουμε χρόνο για να αποκτήσουμε ρυθμό. Πρέπει να νικάμε από την αρχή».

Για το εάν αυτό που έζησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ είναι κάτι που ονειρεύεται ένας προπονητής και μοιάζει σαν να κατακτάς τίτλο: 

«Όπως είπα και πριν, είναι λογικό να τυχαίνει αυτής της υποδοχής ο Ομπράντοβιτς. Ακόμα και μνημείο να του σήκωναν θα το άξιζε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.