ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαίνει σταδιακά…

Από τον πάγκο αναμένεται να έρθει και στον κυριακάτικο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο ο Μάρκους Μπεργκ. Ποια τα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για την ενδεκάδα.

Μπαίνει σταδιακά...

Μπορεί η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στη δράση να συνδυάστηκε με ένα καταπληκτικό γκολ, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά οι «πράσινοι» προσέχουν για να έχουν. Ετσι, λοιπόν, ο Σουηδός θα καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Γιάννης Αναστασίου θα τον εντάξει σταδιακά στην ενδεκάδα. Ο Σουηδός δεν είναι 100% έτοιμος μετά από απουσία δύο και πλέον μηνών και προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και να αποφευχθεί κάποιο μυϊκό πρόβλημα, θα υπάρξει ειδική διαχείρισή του από το τεχνικό τιμ. Αν πάνε όλα καλά, στα παιχνίδια με Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ θα αυξάνεται η ώρα παρουσίας του.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα πλάνα ενδεκάδα εν όψει Ατρομήτου, θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Κουτρουμπής, Δώνης, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης κι ένας εκ των Πέτριτς ή Κλωναρίδη θα ξεκινήσουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.