ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Νίκη με Αϊντχόφεν»

Σύνθημα για νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αϊντχόφεν στην Λεωφόρο έδωσε ο Νίκος Καρέλης μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Καρέλης: «Νίκη με Αϊντχόφεν»

Για δύσκολη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο έκανε λόγο ο Νίκος Καρέλης με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο νεαρός επιθετικός υποστήριξε ότι προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε παιχνίδι, ενώ όπως επεσήμανε στόχος πλέον είναι η νίκη κόντρα στην Αϊντχόφεν την Πέμπτη στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Επιστρέψαμε δυνατά και δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην PSV στο Αϊντχόφεν. Με τον Παναιτωλικό είχαμε επίσης πολύ καλή εικόνα και σήμερα μπήκαμε δυνατά, δεν μας απείλησαν πολύ, είχαμε καλό πρόσωπο και αξίζαμε τη νίκη που πήραμε».

Για τα περσινά δύσκολα ματς με τον Ατρόμητο: «Η αλήθεια είναι ότι πέρσι μας δυσκόλεψαν αρκετά αλλά φέτος είχαμε πεισμώσει σήμερα και καταφέραμε να νικήσουμε».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.832 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προσωπική του απόδοση: «Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Έτσι ήρθε η κλήση στην εθνική ομάδα που ήταν επιβράβευση».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είδα ότι ο Ατζαγκούν ετοιμαζόταν να μου κάνει προωθημένη πάσα και φρόντισα να είμαι εκεί την κατάλληλη στιγμή».

Για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν: «Στο Αϊντχόφεν είχαμε καλή ψυχολογία και κάναμε μια καλή εμφάνιση. Τώρα πρέπει να νικήσουμε στη Λεωφόρο για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Προσπαθώ πάντα να κάνω ό, τι μπορώ για την ομάδα μου».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Μου αρέσει να παίζω σέντερ φορ αλλά τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να μάθω και τις θέσεις δεξιά και αριστερά στην επίθεση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.