ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καθημερινά γίνομαι καλύτερος»

Ο Λουκ Στιλ μίλησε στη Nova, για τη νίκη επί του Ατρόμητου αλλά και για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές.

 «Καθημερινά γίνομαι καλύτερος»

Τι είπε για Ατρόμητο, PSV, Ολυμπιακό αλλά και για τον εαυτό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκ Στιλ:

Για τη νίκη με Ατρόμητο: «Ήταν μια καλή νίκη, ιδιαίτερα μετά το 0-1 με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία, είχαμε καλό passing game και αυτά ήταν τα βασικά στοιχεία για να φτάσουμε στη νίκη».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη μαχητικότητα των «πρασίνων»: «Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Είναι δύσκολο να πω τι άλλαξε. Θα έλεγα ότι παίξαμε εξαιρετικά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άλλες φορές είχαμε κενά διαστήματα, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) παίξαμε και πολύ καλή άμυνα, την οποία δεν αφήσαμε μόνο στους αμυντικούς αλλά άρχιζε από το κέντρο. Ήταν μια ανάταση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, το οποίο ήξερα πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν γιατί μου το είχαν πει και οι φίλαθλοι. Καμιά φορά οι ήττες σού δίνουν το έναυσμα για να πας καλύτερα στη συνέχεια».

Για το ματς με την Αϊντχόφεν: «Ο προπονητής έχει πει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Από αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα) θα ξεχάσουμε το πρωτάθλημα και θα ασχοληθούμε με την Αϊντχόφεν. Ο βαθμός που κερδίσαμε στην Ολλανδία μπορεί να φανεί σημαντικός και την Πέμπτη θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Πέμπτη, ειδικά αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο στην Ολλανδία».

Για την προσωπική του παρουσία: «Νομίζω ότι στα δύο τελευταία ματς έχω μπει σε ακόμα καλύτερο ρυθμό. Αισθάνομαι πολύ καλά και οι συμπαίκτες μου με μαθαίνουν καλύτερα. Υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις μαζί τους και νομίζω ότι καθημερινά γίνομαι καλύτερος».

Για το τι του είπε ο Ζέκα πριν το πέναλτι στο Καραϊσκάκη: «Είναι αστείο γιατί πριν το πέναλτι όλοι προσπαθούσαν να μου πουν που να πέσω λες και καθόμουν για πρώτη φορά στο τέρμα. Η αλήθεια είναι ότι με την Μπάρνσλεϊ είχα καλές επιδόσεις στα πέναλτι και απέκρουσα σωστά και αυτή τη φορά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.