ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Έλειψε το… αλατοπίπερο»

Στην απουσία του κόσμου στάθηκε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τη νίκη επί της Ορεστιάδας με 3-0 σετ.

 Ανδρεόπουλος: «Έλειψε το… αλατοπίπερο»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» παράλληλα μίλησε για τη πίεση που υπάρχει για βαθμούς στην ομάδα, στις πρώτες αγωνιστικές, τονίζοντας ότι αυτός και οι παίκτες του συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά και με ταπεινότητα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεύτερη νίκη για εμάς το σημαντικό είναι οι βαθμοί που θέλαμε και πήραμε με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αυτό για εμάς ήταν μια πίεση και ζητούσαμε πάση θυσία τους βαθμούς. Το καταφέραμε και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Σκύβουμε το κεφάλι ταπεινά, δουλεύουμε και ο χρόνος θα δείξει τι θα καταφέρουμε».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απουσία του κόσμου από την Κυψέλη (σ.σ. λόγω τιμωρίας): «Αν δεν υπάρχουν οπαδοί, το αλατοπίπερο δηλαδή, αν δεν υπάρχει αυτή η ένταση για εμάς, όλοι δεν αισθανόμαστε ωραία να ακούμε τις φωνές σε ένα άδειο γήπεδο. Πόσο μάλλον στην Κυψέλη που οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.