ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου»

Την στήριξη του κόσμου προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη επί της Αρμάνι ζήτησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου»

Την άμυνα χαρακτήρισε ως «κλειδί» για το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τους Ιταλούς υποστήριξε ότι οι νταμπλούχοι συμμετέχουν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο μα εξαιρετικές ομάδες και θα πρέπει να παλέψουν σε κάθε αγώνα.

«Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Και στο Ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στη Euroleague. Είμαστε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, με πολλές καλές ομάδες και όλα είναι ανοιχτά. Όλες οι ομάδες είναι εξαιρετικές και όλα τα ματς πάρα πολύ σημαντικά. Ο αυριανός αγώνας είναι καθοριστικός και περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει και πάλι ώστε να μας βοηθήσει να πάρουμε την νίκη» σχολίασε αρχικά ο 57χρονος τεχνικός.

Όσο για το «κλειδί» της νίκης, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σημείωσε: «Κόντρα στη Φενέρ είναι αλήθεια ότι το ποσοστό ευστοχίας μας δεν ήταν φυσιολογικό. Το «κλειδί» για να κερδίσουμε την Αρμάνι θα είναι σίγουρα η άμυνά μας. Οι Ιταλοί στηρίζονται τόσο στην περιφέρειά τους αλλά και στη front line. Μακριά από το καλάθι έχουν παίκτες όπως οι Χάκετ και Τζεντίλε που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους, ενώ στη ρακέτα υπάρχουν παίκτες όπως οι Ράγκλαντ, Σάμουελς και Κλέιζα που μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.