ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Πάντα πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω»

Να συνεχίσει την καλή του πορεία στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός θέλει ο Τζέιμς Γκιστ όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πριν το αγώνα με την Αρμάνι.

Γκιστ: «Πάντα πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω»

Τη νίκη, όπως πάντα έχει ως στόχο ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με την Αρμάνι, όπως τόνισε και ο Τζέιμς Γκιστ στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τους Ιταλούς.

Ο Αμερικανός παίκτης υποστήριξε ότι οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω, αφού θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για εμάς και το ξέρουμε. Όλες οι ομάδες που έρχονται στο ΟΑΚΑ, έρχονται για να μας νικήσουν. Εμείς πρέπει πάντα να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Και αυτήν την φορά θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέρουμε ότι κάθε βράδυ δεν θα είναι όπως αυτό απέναντι στη Φενέρ, όπου μπήκαν όλα τα σουτ.  Εμείς θέλουμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στη διοργάνωση» ήταν τα λόγια του Γκιστ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.