ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Κοιτάμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να κοιτάξουν τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μπεργκ: «Κοιτάμε τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Τα πάντα είναι θέμα τερμάτων. Εμείς βάλαμε δυο, αυτοί τρία».

Για το διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου των δυο ομάδων: «Όλα είναι εύκολα να τα πούμε μετά το ματς, αλλά είναι δύσκολο να τα αναλύσουμε. Η PSV έπαιξε πολύ επιθετικά σίγουρα, αλλά όπως είπα όλα είναι θέμα τερμάτων. Υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, εκείνοι όμως είχαν το προβάδισμα στα τέρματα και προφανώς είμαστε απογοητευμένοι».

Για το τι έπαιξε ρόλο στον αποκλεισμό: «Αν είχαμε νικήσει σήμερα θα είχαμε πιθανότητες. Ήταν μεγάλη ήττα στην έδρα της Εστορίλ, όμως είχαμε την ευκαιρία και απόψε».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να κάνουμε τα πάντα να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα το συντομότερο δυνατό και να αφοσιωθούμε στο επόμενο ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.