ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χειροκροτήθηκαν Νίνης, Τεν Κάτε

Ο Σωτήρης Νίνης υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό χθες στο μεσημέρι και το βράδυ βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου, για να παρακολουθήσει το ματς με την PSV. Και το Τεν Κάτε στο γήπεδο.

Χειροκροτήθηκαν Νίνης, Τεν Κάτε

Ο Σωτήρης Νίνης «ανακοινώθηκε» από τα μεγάφωνα του γηπέδου, με τον κόσμο να τον υποδέχεται με ένα θερμό χειροκρότημα, καθώς αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «πράσινης» εξέδρας, ανεξάρτητα το ποια είναι η κατάσταση του αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα στις εξέδρες του «Απ. Νικολαΐδης» βρέθηκε και ο πρώην προπονητής του «τριφυλλιού», Χενκ Τεν Κάτε ο οποίος και αυτός χειροκροτήθηκε από τον κόσμο, ο οποίος αναγνώρισε στο πρόσωπό του την δουλειά που έκανε στον 1,5 χρόνο που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας.

ÓÙÐÇËÇÓ ÔÅÍ ÊÁÔÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÉÍÔ×ÏÂÅÍ (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015) PANATHINAIKOS - EINDHOVEN (EUROPA LEAGUE 2014-2015)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.