ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Για τη νίκη στο Ζηρίνειο

Δύσκολη έξοδο στα Βόρεια Προάστια έχει ο Παναθηναϊκός που αύριο στις 7μ.μ αντιμετωπίζει στο Ζηρίνειο την Κηφισιά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Για τη νίκη στο Ζηρίνειο

Το «τριφύλλι» μετρά δυο νίκες στην εκκίνηση και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Κηφισιά που έχει μια νίκη και μια ήττα και που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην έδρα της.

Ο Πολωνός διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Μίκαλ Καμίνσκι ανέφερε σχετικά με την αναμέτρηση:

«Έχω πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και ξέρω πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Έχουμε προσδοκίες και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς. όπως έγινε στο τελευταίο ματς με την Ορεστιάδα, πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης… επιστρέφει στο Ζηρίνειο και μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ για τον αγώνα με την πρώην ομάδα του τόνισε:

«Η Κηφισιά κρατάει το ίδιο στιλ βόλεϊ με καλή υποδοχή και υψηλή ταχύτητα. Αν δεν την βγάλεις έξω από τα τρία μέτρα δύσκολα κοντράρεται. Πάντα είναι περίεργο το συναίσθημα όταν παίζεις με την προηγούμενη ομάδα σου. Την αγαπώ την Κηφισιά αλλά και τα άτομα που είναι εκεί αλλά πλέον είμαι αθλητής του Παναθηναϊκού και να θέλω να κερδίσω. Η ομάδα μου είναι μια χαρά και θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο μας στο πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.