ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Στην Τούμπα για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς»

Στα όσα κέρδισαν από τη φετινή συμμετοχή τους στο Europa League, αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς, ο Χρήστος Δώνης που μίλησε και για το Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δώνης: «Στην Τούμπα για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς»

Ο νεαρός μέσος του «τριφυλλιού» παράλληλα τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι την επόμενη φορά ενώ κατέληξε λέγοντας πως στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα πάνε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη:

Για τον ματς με την Αϊντχόφεν:

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 4.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ναι κάναμε καλή προσπάθεια αλλά νομίζω στην Ευρώπη δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, να δούμε τι λάθη κάναμε ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Για τα «κλειδιά» του αγώνα:

«Σίγουρα η ομάδα μπορεί να σημειώσει γκολ αλλά από τη στιγμή που χάνεις πολλές ευκαιρίες κάποια στιγμή θα το φας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το καλό είναι ότι κάναμε πολλές ευκαιρίες το κακό είναι ότι δεν σκοράραμε».

Για τα δύο ματς που απομένουν για το Europa League:

«Σίγουρα νομίζω ήταν κέρδος για όλη την ομάδα η παρουσία της στην Ευρώπη, από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε δεν τα καταφέραμε και κοιτάμε του χρόνου να είμαστε και πάλι στην Ευρώπη».

Αν ήταν άδικο το σκορ (3-2):

«Δεν το θεωρώ λίγο, το θεωρώ πολύ άδικο αλλά όπως είπα είχαμε ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι είναι τα πράγματα».

Για την Αϊντχόφεν:

«Το πλάνο ήταν να περιμένουμε λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, να πιέσουμε και να βρούμε ένα γκολ. Τα καταφέραμε και σκοράραμε αλλά μετά μας ισοφάρισαν αλλά νομίζω ότι παρόλο που τους περιμέναμε στο μισό γήπεδο είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε και άλλα γκολ».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα δύσκολο ματς. Σύμφωνα με όσα έχουμε δει ο ΠΑΟΚ φέτος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πρώτος στην βαθμολογία, το γήπεδο θα είναι γεμάτο αλλά εμείς θα πάμε για τους τρεις βαθμούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.