ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το deal με τον Νίνη

Ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με την «Live Sport», το ποσό του συμβολαίου είναι στις 25.000, μέχρι τέλος του χρόνου.

Το deal με τον Νίνη

Ο Νίνης συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο 2,5 ετών, με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν για το πρώτο εξάμηνο, να είναι ίδια με αυτά που συμφώνησε όταν έκανε το πρώτο του συμβόλαιο με τους «πρασίνους», τον Δεκέμβριο του 2006.

Άρα ο Σωτήρης Νίνης θα πάρει σύμφωνα με την εφημερίδα, 25.000 μέχρι και τον Ιούνιο, ενώ για τις επόμενες δύο χρονιές από 100.000 ευρώ. Τα μπόνους του 24χρονου άσου είναι επίσης χαμηλά, αφού θα πάρει 6.000 αν αγωνιστεί στο 20-25% των ματς του «τριφυλλιού», 12.000 ευρώ αν παίξει στο 50-75% και 18.000 αν αγωνιστεί στο 75-100% των αγώνων της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.