ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Γιώργος Ρούσης σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους.

Ρούσης: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούσης:

«Την Κυριακή παίζουμε το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει πολλά περισσότερα καλά στοιχεία στο παιχνίδι της φέτος από ότι περίμεναν οι πιο πολλοί και είναι -όπως και εμείς- αήττητη στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ είναι πιο σοβαρή από ποτέ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Στόχος μας είναι να μείνουμε η μοναδική αήττητη ομάδα μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και είμαι ευτυχισμένος που θα γίνει στην έδρα μας, που σε κάθε αναμέτρηση είναι κατάμεστη από τον κόσμο μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.