ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Δεν μιλάμε για στόχους, συνεχίζουμε ταπεινά…»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην ΑΕΚ, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο οποίος δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην υπομονή που πρέπει να έχουν όλη στην ομάδα.

Ανδρεόπουλος: «Δεν μιλάμε για στόχους, συνεχίζουμε ταπεινά...»

Ο προπονητής του τριφυλλιού, παράλληλα τόνισε πως η ομάδα είναι καινούρια, αλλά με υπομονή και σταθερότητα θα διορθωθούν και τα αρνητικά σημεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ευχαριστημένος είμαι γιατί ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Νομίζω ότι στα πρώτα δυο σετ παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στο τρίτο- τέταρτο επήλθε και μια κούραση αλλά μετά από τέτοια νίκη μέσα στην ΑΕΚ δεν μπορεί να μην είμαστε χαρούμενοι.  Η ομάδα έχει και την απειρία στα μέσα του σετ που απωλέσαμε είχαμε επαναλαμβανόμενα λάθη.

Γνωρίζουμε όλοι πώς παλεύουμε και τί μπορούμε να κάνουμε και τηρουμένων των αναλογιών κάποια λάθη είναι δικαιολογημένα. Έχουμε ξεκινήσει την αναδιοργάνωση του Παναθηναϊκού δεν θέλουμε να μιλάμε για στόχους. Ταπεινά και με υπομονή με συνέπεια και σταθερότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.