ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Τέλεια ατμόσφαιρα, μεγάλη νίκη» (vid)

Ήρθε για να αντικαταστήσει την Ανθή Βασιλαντωνάκη και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα. Η Αντριάνα Βίλκου ήταν και χθες εξαιρετική, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να πάρει τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ (3-0).

«Τέλεια ατμόσφαιρα, μεγάλη νίκη» (vid)

Η Ρουμάνα διαγώνιος, μίλησε στο panathinaikos24.gr για τη χθεσινή… «μαγική» βραδιά, στο τέλος της οποίας, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή της Α1 γυναικών, αήττητος.

Αναλυτικά όσα είπε η Βίλκου στο panathinaikos24.gr:

Για το ματς:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε αυτό γιατί η ΑΕΚ ήρθε εδώ με κίνητρο για να κερδίσουν. Εμείς δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και κερδίσαμε. Προπονηθήκαμε σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι και είμαι χαρούμενη τελειώσαμε το ματς καλά».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

«Ήταν εκπληκτικά, τέλεια! Μου άρεσε πάρα πολύ, σαν παίκτρια ένιωσα πολύ ωραία με το να έχουμε τέτοιους οπαδούς, που σε υποστηρίζουν πάντα».

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.