ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νίκες μέχρι το ρεπό…

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε απτόητος την πορεία του στην Α1 γυναικών βόλεϊ, επικρατώντας και της ΑΕΚ με 3-0 στην Κυψέλη. Στόχος οι νίκες μέχρι και το ρεπό τους, οι «πράσινες».

Νίκες μέχρι το ρεπό…

Το καλύτερο ξεκίνημα εδώ και χρόνια πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ οι γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση δουλεύει και… δουλεύει καλά, αποδίδοντας όμορφο βόλεϊ και πάνω απ’ όλα παίρνει μεγάλα «τρίποντα».

Μετά τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και η ΑΕΚ έπεσε θύμα των «φίνων κοριτσιών», οι οποίες μετά από επτά αγώνες στο πρωτάθλημα μετρούν ισάριθμες νίκες, έχοντας χάσει μόλις ένα σετ, ενώ έχουν κερδίσει 18.

Επόμενος στόχος της ομάδας δεν μπορεί να είναι παρά μόνο οι νίκες στα επόμενα 4 ματς, μέχρι και τον Δεκέμβριο και την 11η αγωνιστική, όπου οι «πράσινες» θα έχουν ρεπό.

Αναλυτικά τα επόμενα παιχνίδια:

ΑΟ Θήρας-Παναθηναϊκός 29/11, 7η αγ.

Παναθηναϊκός-ΣΑΑΚ Ανατόλια 6/12, 8η αγ.

Μακεδόνες-Παναθηναϊκός 13/12, 9η αγ.

Παναθηναϊκός-Ηρακλής 20/12, 10η αγ.

Η ομάδα του Γιώργου Ρούσση βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο με 6/6 και 18 βαθμούς (18-1 σετ). Πίσω του οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ με 12 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο αμφότεροι (έχουν πάρει το ρεπό τους).

Η σημασία για νίκες του Παναθηναϊκού στα επόμενα παιχνίδια είναι μεγάλη, ούτως ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή και μετά το ρεπό του, μπαίνοντας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος από θέση οδηγού.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.