ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Ενας χρόνος Panathinaikos24.gr!

Σαν σήμερα το 2013, η ιστοσελίδα μας έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της. Ένα χρόνο μετά, έχει καταφέρει να καθιερωθεί στα κορυφαία Μέσα Παναθηναϊκής ενημέρωσης.

Ενας χρόνος Panathinaikos24.gr!

Ηταν 18 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, όταν το panathinaikos24.gr «ανέβηκε» στον διαδικτυακό χώρο και «επισκέφθηκε» τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ένα νέο, φρέσκο site για την πράσινη επικαιρότητα, με έναν και μοναδικό σκοπό. Την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στο ρεπορτάζ όλων των τμημάτων του Συλλόγου, πάντα με ευπρέπεια, ήθος και μακριά από οπαδικές ακρότητες. Μεγάλος στόχος της ιστοσελίδας ήταν να δείξει ότι το να ασχολείσαι με ένα συγκεκριμένο ρεπορτάζ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις κάθε έννοια πραγματικής δημοσιογραφίας. Μ’ αυτό το σκεπτικό πορευόμαστε όλοι στην ομάδα του panathinaikos24.gr.

Μια ομάδα αποτελούμενη από τον Διονύση Δεσύλλα, τον Τάσο Νικολογιάννη, τον Βασίλη Μοιρώτσο, τη Ρούλα Στεφανάκη, τον Γιάννη Αβραμίδη, τον Κώστα Παπαγεωργίου, τον Τάκη Τσιρτσώνη, τον Δημήτρη Στρατή, τον Πάνο Φραγκουλάκη, τον Πάνο Καραουλάνη, τον Γιάννη Μιχαλάκη, την Πηνελόπη Παπαδήμου, τον Θάνο Νικολογιάννη, τον «Ψυχίατρο», την greeniara, αλλά και τον αφανή ήρωα, Λάμπρο Ντόκα! Μια ομάδα που μεγαλώνει μαζί με την ιστοσελίδα, η οποία καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερους αναγνώστες.

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες που… αυξάνεστε και πληθαίνεστε καθημερινά, για την εμπιστοσύνη σας.  Και σας δίνουμε μια υπόσχεση. Το panathinaikos24.gr θα συνεχίσει να σας ενημερώνει εγκαίρως για όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει να διατηρεί τον δικό του χαρακτήρα και ταυτότητα, που από την πρώτη ημέρα έχει κάνει εσάς να το αγκαλιάσετε. Και θα βάζει πάντα στόχους υψηλούς, με σκοπό να κερδίζει όλο και περισσότερο κόσμο που θέλει πραγματική δημοσιογραφία,  κριτική και αποκάλυψη, δίχως «κανιβαλισμούς» και λαϊκισμούς.

Panathinaikos24.gr: Ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ