ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Πρότυπό μου η Φερνάντες»

Για το πως εμπνεύστηκε από την πρώην «πράσινη» Μαρίσα Φερνάντες και αποφάσισε να ασχοληθεί με το βόλεϊ μίλησε η Αγγελική Καββαδία.

«Πρότυπό μου η Φερνάντες»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πριν πάω σε ομάδα της Α1 δεν παρακολουθούσα γυναικείο βόλεϊ. Από όταν έπαιζα στο Αιγάλεω είδαν οι συμπαίκτριές μου ότι ήμουν καλή στο μπλοκ και άρχισαν να μου λένε ότι μοιάζω στη Μαρίζα Φερνάντες. Κάπως έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά με το βόλεϊ».

Για το δυνατό της στοιχείο: «Το μπλοκ είναι το δυνατό μου σημείο και νομίζω ότι τα καταφέρνω καλά εκεί».

Για τον Ρούση: «Ένας προπονητής θα τονίσει τα λάθη ενός παίκτη για να τον βοηθήσει να βελτιωθεί. Ο κύριος Ρούσης μας βοηθάει όλες ώστε να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για τα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό: «Έχω μάθει να συγκεντρώνομαι σε αυτά που μου λέει ο προπονητής όσο περισσότερο γίνεται για να βοηθήσω και την ομάδα».

Για το αν υπάρχει άγχος που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Δεν με έχει αγχώσει ποτέ αυτό. Νιώθω όποτε παίζω ότι δίνω το 100% και δεν σκέφτομαι ποτέ με ποιον παίζουμε, ποιον έχω απέναντι. Πάντα προσπαθώ να δώσω όσα μπορώ».

Για τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση: «Η προπόνηση είναι καθρέφτης του αγώνα. Ότι κάνεις σωστά στην προπόνηση, θα βγει και στον αγώνα. Αν δεν… βγει στην προπόνηση, δεν γίνεται να περιμένεις να το κάνεις στο παιχνίδι».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν καταπληκτικοί, μας είχαν αγκαλιάσει, οι φωνές και η ατμόσφαιρα νιώθαμε σαν να είναι δίπλα μας. Ήταν καταπληκτικό. Είναι τρομερό το συναίσθημα και πάντα σκεφτόμαστε τι θα γινόταν αν παίζαμε στη Λεωφόρο».

Για το πόσο επηρέασε η νίκη επί του Ολυμπιακού την απόδοσή τους στο ματς με την ΑΕΚ: «Ήμασταν λίγο αγχωμένες στην αρχή απέναντι στην ΑΕΚ αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτερες και ηρεμούσαμε. Μια νίκη μέσα στο Ρέντη ανεβάζει τις προσδοκίες και σε εμάς και στον κόσμο. Θα πρέπει κάθε φορά να δίνουμε το 100% όπως κάνουμε ήδη».

Για την επιστροφή στους τίτλους και αν αυτός είναι ο στόχος: «Ξεκινάμε δυναμικά και ο στόχος είναι να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά, να πάμε στην κορυφή. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον τη δυνατότητα χωρίς να θέλω να υπερβάλω. Πάντα περιμένουμε το τέλος για να κάνουμε… ταμείο. Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη και θα δούμε πως θα τα πάμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.