Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από την Τουρόβ εξέφρασε κατά την αναχώρηση για Πολωνία ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Την πρόοδο που έχει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με τον Τουρόβ στην διοργάνωση επεσήμανε με δηλώσεις τους ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία.

Ο νεαρός φόργουοντ επεσήμανε ότι αν οι «πράσινοι» κοντρολάρουν τον ρυθμό του παιχνιδιού θα έχουν πολλές πιθανότητες για τη νίκη.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Τουρόβ. Το βασικό τους στοιχείο είναι ότι πολύ καλά στο γήπεδο. Αν τους σταματήσουμε αυτό το στοιχείο πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες νίκης» σχολίασε αρχικά.

Όσον αφορά τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς και το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη, ο νεαρός φόργουορντ σημείωσε: «Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ταχύτητα. Θεωρώ πως αν κοντρολάρουμε αυτό το κομμάτι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου ως ομάδα σε σχέση με το πρώτο ματς. Πετύχαμε δύο καλές νίκες με την Φενέρ και την Αρμάνι και δείχνουμε ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο».

Exit mobile version