ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με Καλαμάκι για την πρώτη νίκη

Με τη δεύτερη αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (22/11, 19:00) το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Καλαμάκι με στόχο την πρώτη του φετινή νίκη.

Με Καλαμάκι για την πρώτη νίκη

Με τον Άντριαν Κομάντινα στη σύνθεσή του, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από το Καλαμάκι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών και ελπίζει σε νίκη που θα είναι και η παρθενική για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης, ανέφερε σχετικά με την αναμέτρηση: «Δουλεύουμε σκληρά και στόχος μας είναι μόνο οι νίκες σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Και στα θεωρητικά εύκολα, αλλά και στα θεωρητικά δύσκολα, καθώς είναι όλα μέσα στην έδρα μας, εκτός από το ματς με την Χίο». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το «τριφύλλι».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τo πρόγραμμα:

14.00     ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ (Σκαλοχωρίτης, Κωνσταντινίδης)

16.00     ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Σταυρόπουλος, Στεφανάκης)

17.00     ΠΑΟΚ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μονιούδης, Κουρτίδης)

18.00     ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Κατσώνης, Θωμάς)

19.00     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ (Σταυρίδης, Κατσαρός)

19.00     ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σταυρόπουλος, Βόσικας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.