ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναφορές Αλαφούζου για Μποροβήλο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του Δ.Σ της λίγκας, αναφέρθηκε στο νυν πρόεδρο του συνεταιρισμού και στις διώξεις που έχει γίνει εις βάρος του, στο πρόσφατο παρελθόν.

Αναφορές Αλαφούζου για Μποροβήλο

Από αυτό το γεγονός ξεκίνησε το φραστικό επεισόδιο με τον συνιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξήγησε την αντίθεση της «πράσινης» ΠΑΕ για την επιλογή του Γιώργου Μποροβήλου, μιλώντας για κάποια απ’ τα «παράσημα» του και τις διώξεις του από την από την κ. Πόπη Παπανδρέου.

«Στις 23/6/2011 από την αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Πόπη Παπανδρέου ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του Γεωργίου Μποροβήλου για δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση και, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια», ανέφερε σχετικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.