ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Δεν θα μας επηρεάσει η κούραση»

Ο Τάσος Λαγός μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση και τόνισε πως παρά την κούραση από το ταξίδι στη Μόσχα, η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει κόντρα στη Βέροια.

Λαγός: «Δεν θα μας επηρεάσει η κούραση»

Ο νεαρός μέσος, μέσω των δηλώσεων που παραχώρησε στη Nova επεσήμανε πως οι «πράσινοι» έχουν αγωνιστικό ρυθμό και θα ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βέροιας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν θα μας επηρεάσει η κούραση. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν κάποιους παίκτες που έπαιξαν 90 λεπτά και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε συνεχή ματς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Βέροια έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, είναι πολύ καλή ομάδα, επιθετικά σκοράρει και κάνει φάσεις, αλλά όσο να’ ναι είμαστε ο Παναθηναϊκός.

Πρέπει να μπούμε δυνατά και να προσπαθήσουμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ήταν θέμα χρόνου να βρούμε ρυθμό και να αρχίσουμε τα καλά παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στην έδρα μας. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.