ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πέρασε και απ’ τη Λαμία

Την 5η σερί νίκη του πανηγύρισε στη Λαμία ο Παναθηναϊκός που επικράτησε της τοπικής ομάδας, με 3-0 σετ (25-18, 25-17, 25-20) πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα στην Volleyleague.

Πέρασε και απ' τη Λαμία

Οι πράσινοι σήμερα έφτασαν σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση με 3-0 εκτός έδρας επί της Λαμίας. Στο πρώτο σετ οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν προβάδισμα με 6-14 και έθεσαν τις βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου σετ.Την διαφορά αυτή την κράτησαν μέχρι το τέλος του πρώτου σετ το οποίο κατέκτησαν με 18-25.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στήριξαν έντονα τους πράσινους και τους έκαναν να νομίζουν ότι παίζουν στην έδρα τους. Στο δεύτερο σετ λοιπόν οι δύο ομάδες ήταν κοντα στο σκορ (4-4), στη συνέχεια όμως με το καρφί του Καμίνσκι πήραν προβάδισμα με 6-12. Το σετ ολοκληρώθηκε με σκορ 17-25 υπέρ των πρασίνων.

Το τελευταίο σετ κύλησε εύκολα για τον Παναθηναϊκό και πήραν το σετ (20-25) και τη νίκη με 0-3.

Κορυφαίος του αγώνα ο Καμίνσκι με 16 πόντους, στους 15 ο Χόι, 12 είχε ο Πρωτοψάλτης, 10 πέτυχε ο Ψάρρης, 6 ο Πανταλέων και 3 ο Στιβαχτής.

Τα σετ: 18-25, 17-25, 20-25

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.