ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Τα καταφέραμε καλά»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι τα κατάφεραν καλά σήμερα.

Ανδρεόπουλος: «Τα καταφέραμε καλά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρέοπουλος :

«Συγχαρητήρια στον Δημήτρη (σ.σ. Ψάρρη) και στα υπόλοιπα παιδιά για την προσπάθειά τους. Το σωστό στις ομάδες είναι να μην αλλάζει η συνοχή όταν υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών ή διαφορετικά σχήματα. Για αυτό δουλεύουμε, το καταφέραμε σήμερα».

Για το πρόγραμμα αγώνων και τη συνέχεια: «Το πρόγραμμα ήταν δίκοπο μαχαίρι για εμάς αλλά καταφέραμε και το εκμεταλλευθήκαμε πάρα πολύ καλά και έγινε άκρως ευνοϊκό. Τα μεγάλα παιχνίδια έρχονται αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα. Θέλουμε να μετρήσουμε δυνάμεις και να κοντράρουμε κάθε ομάδα στα ίσια».

Για τα περιθώρια βελτίωσης των «πράσινων»: «Όλες οι ομάδες έχουν περιθώρια βελτίωσης. Γύρω στο Φλεβάρη… φουντώνει το Πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή σε γεμάτη Κυψέλη: «Περιμένουμε τον κόσμο μας επιτέλους. Νομίζω ότι θα γίνει χαμός. Ο κόσμος γνωρίζουμε ότι δίνει ώθηση στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.